Doi primari din PNL Gorj au trecut la PSD

Publicat: 18 dec. 2023, 22:43, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Doi primari din PNL Gorj au trecut la PSD
Doi primari din PNL Gorj au trecut la PSD

Încă doi primari din PNL Gorj au ales să părăsească organizația politică din care fac parte și să se alăture PSD. Este vorba, mai exact, de primarii liberali de la Dănciulești și Tânțăreni, Marius Dumitra-Bădescu și Robert Ciutureanu.

În ultima vreme au avut loc mai multe racolări pe bandă rulantă. În ciuda acestui lucru, liderii PNL de la centru nu au nici o reacție în fața PSD. Pe lângă primarii din Dănciulești și Țânțăreni, primarii PNL din Târgu-Jiu, Novaci, Turcinești, Arcani și Dragotești au anunțat că vor candida, în alegerile din 2024, pentru noi mandate din partea Partidului Social Democrat.

“ I-am încurajat pe primarii noștri să fie deschiși către cei de la PSD și asta fac. În sensul că dacă ei își doresc să se pozeze sau să ia în conferințe de presă cu ei să se ducă, să le ia banii, pentru că banii sunt pentru comunități. Probabil că, zilele acestea, vor mai fi primari care se vor poza, vor ieși cu ei, dar vom merge pentru asta.

Asta nu înseamnă că vor candida de la acest partid. Sunt unii care deja s-au pozat și au anunțat, mai sunt și alții care merg, acum. Cu mulți dintre ei avem înțelegere stabilită să meargă. Asta este. Ăsta este PSD-ul. Dau orice pentru o poză. Nu este o problemă. Să facă poza. (…) Eu zic că cei de la PSD nu au recuperat nici Tânțăreniul, nici Dănciuleștiul, pe niciunul. (…) Este o chestiune de un joc pe care-l fac cu primarii, dar județul nu înseamnă doar primari. Eu le-am spus tuturor primarilor noștri să le ia banii”, a precizat Ion Iordache pentru Gorj Online.