Doi români transportau un elicopter folosind o remorcă auto. Polițiștii s-au sesizat

Publicat: 16 nov. 2021, 16:15, de Laura Macovei, în ACTUALITATE , ? cititori
Doi români transportau un elicopter folosind o remorcă auto. Polițiștii s-au sesizat

La o patrulare de noapte pe autostrada B83, între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, poliția germană a descoperit un ansamblu rutier care transporta un elicopter, informează site-ul poliției din orașul Gottingen.

Ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă auto cu numere românești se afla oprit pe prima bandă a drumului, având aprinse luminile de avarie. Din cauza unui defecțiuni, șoferul fusese nevoit să oprească.

Pe lângă starea tehnică deteriorată a combinației de autovehicule, polițiștii germani au descoperit că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu este nici omologată și nu are nici asigurare.

Întrucât subansamblul era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, poliția a deschis o anchetă la adresa ambilor șoferi.

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos, întrucât pentru subansamblu nu a fost permisă continuarea călătoriei.