Doi tineri au bătut șapte persoane la un festival din Mureș

După anii de pandemie, cu restricțiile aferente, tot mai multe primării organizează acum tot felul de evenimente care mizează pe o mare participare a localnicilor și nu doar. Nu vorbim aici că o fi, că n-o fi bine cu serbările și cu festivalurile astea.

Dar, pe fondul consumului de alcool se ajunge la tot felul de chestiuni reprobabile: încăierări, scandaluri, ciomăgeli. Așa s-a întâmplat zilele trecute și la un eveniment de ăsta organizat în satul Balda din județul Mureș. Din motive încă necunoscute, s-a iscat acolo o bătaie ca-n Șapte păcate.

Doi indivizi i-au bătut pe alții șapte. Nu știu, că în comunicatul poliției nu scrie, dacă ăștia șapte au avut mâinile legate la spate și au stat numai la încasat de la ăialalți doi. Cert e că au fost altoiți bine.

Și-n ambulanța care-i ducea la spital, s-au și filmat, na, de înțeles, ca să vadă satul de pe Facebook, cum sunt ei cu borșul dat pe nas, cum sunt șifonați… Polițiștii au venit, desigur, la locul încăierării de îndată ce au fost sunați și li s-a comunicat despre scandal.

Astfel, din primele verificări a rezultat că doi tineri, unul de 22 de ani și unul de 24 de ani, au bătut bine șapte oameni, apoi au tăiat-o înainte să vină poliția. Așa că, au avut activitate și oamenii legii, că s-a dat alertă și toți polițiștii de la județ au început căutările.

Cei doi au fost, astfel, prinși repede și reținuți pentru 24 de ore. Apoi, instanța i-a pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Curios e că, poliția nu știe, încă, ce i-a mânat pe bătăuși în luptă, de la ce-a pornit totul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...