Doliu la Steaua. A murit un antrenor cu multiple titluri de campion: „Și-a dedicat întreaga carieră clubului roș-albastru”

CSA Steaua a anunțat, marți, prin intermediul paginii de Facebook, că fostul antrenor de volei Virgil „Gilă” Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani.

Ca antrenor al echipei roș-albastre, Dumitrescu a câștigat numeroase titluri de campion, dar și o medalie de argint în Cupa Cupelor. De asemenea a pregătit și echipa națională de volei masculin a României, alături de care a participat la numeroase ediții de Campionate Mondiale și Europene.

Drum lin printre stele, Gilă Dumitrescu!

Virgil „Gilă” Dumitrescu ne-a părăsit luni, la vârstă de 82 de ani, lăsând în spate o carieră impresionantă. Ca antrenor al echipei de volei Steaua, a câștigat numeroase titluri de campion, dar și o medalie de argint în Cupa Cupelor, în ediția 1985/1986, după o finală cu celebra Panini Modena.

Antrenor emerit din 1997, Dumitrescu și-a dedicat întreaga craieră clubului roș-albastru, fiind membru al secției de volei, iar mai apoi șef al secțiilor sportive. A fost și antrenorul echipei naționale de volei masculin a României, alături de care a participat la numeroase ediții de Campionate Mondiale și Europene.

Printre sportivii care s-au făcut remarcați sub bagheta antrenorului Gilă Dumitrescu, îi nominalizăm pe: Marian Constantin, Cristian Nica, Mihai Pădurețu sau Anton Pițigoi.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la Virgil Dumitrescu o pot face începând de astăzi, ora 13:00, la Capela de la Crematoriul Vitan-Bârzești. Miercuri, de la ora 12:30, va avea loc slujba de înmormântare, tot la Crematoriul Vitan Bârzești.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace„, a fost mesajul transmis de CSA Steaua.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...