Dorian Popa nu mai poate merge la manichiură din cauza imobiliarelor

Publicat: 27 feb. 2024, 17:22, de Vlad Stefan Orjan, în ESENȚIAL , ? cititori
Dorian Popa nu mai poate merge la manichiură din cauza imobiliarelor

După un adevărat scandal public în care a fost prins conducând sub influența drogurilor și în boxeri, Dorian Popa își îndreaptă atenția către afacerile cu imobiliare, provocându-i dificultăți în menținerea rutinei sale de îngrijire personală. Artistul, recunoscut pentru atenția sa la aspectul fizic, a dezvăluit că, din cauza noilor provocări imobiliare, nu mai găsește timp pentru manichiură.

În timp ce inițial a negat consumul de substanțe halucinogene, Dorian Popa a fost nevoit să recunoască, după teste de sânge, că a consumat astfel de substanțe, justificându-se prin nevoia de relaxare. Cu toate acestea, problemele continuă să apară în viața artistului, iar acum se plânge că nu mai poate păstra grijă de unul dintre aspectele sale preferate – unghii frumos îngrijite.

Într-un interviu acordat podcastului lui Teo Trandafir, Dorian Popa a mărturisit: „Mi-aș dori să mai prind niște manichiură, sincer, că jumătate din vloggurile mele sunt, deja urmăritorii mei cunosc și râd cu mine, că: «Mai taie și cu copitele alea». Mai fac eu mișto de asta pentru că, vezi tu, au trecut vremurile alea în care aveam timp să stau pe la manichiuri și alte lucrușoare.”

Pe fondul noilor provocări în domeniul imobiliar, se pare că Dorian Popa renunță temporar la mici plăceri personale, atrăgând atenția publicului asupra schimbărilor din viața sa. Rămâne de văzut cum vor evolua proiectele sale și dacă artistul va reuși să-și recâștige timpul pentru îngrijirea personală în viitorul apropiat.