Dorinel Munteanu a pierdut procesul cu FCSB. Are de dat 200.0000 de euro

Fostul mare fotbalist și antrenor a pierdut procesul cu fosta sa echipă și are de dat 200.000 de euro. Dorinel Munteanu trebuie să-și plătească impozitul pe venit în Germania, iar Fiscul nemțesc i-a cerut dovada plății dărilor către stat din perioada petrecută la FCSB. 

Liderul de selecții la echipa națională a României (134) a evoluat un sezon și jumătate la FCSB, în perioada în care clubul se numea Steaua (ianuarie 2004-iunie 2005), iar la aproape 20 de ani distanță se confruntă cu mari probleme financiare, rezultate din timpul în care îmbrăca tricoul roș-albaștrilor.

Rezident în Germania, Dorinel Munteanu trebuie să-și plătească impozitul pe venit în acea țară, iar Fiscul nemțesc i-a cerut dovada plății dărilor către stat din perioada petrecută la FCSB. Fostul mijlocaș susține că gruparea patronată de Gigi Becali ar fi trebuit să vireze banii pentru el, lucru care nu s-ar fi întâmplat, iar în acest sens a demarat un proces în instanță.

Judecătorii i-au dat câștig de cauză clubului lui Gigi Becali, iar Dorinel Munteanu este nevoit să dea toți banii din propriul buzunar.

”Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată”, Dorinel Munteanu

„Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru.

Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut și trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo 3 luni. Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus poprire pe acei bani. Acum își iau banii. Cred că i-au și luat, dacă nu mă înșel”, a transmis Dorinel Munteanu, potrivit GSP.ro.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole