Dorinel Munteanu, sceptic înaintea meciurilor cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina, din Liga Națiunilor: „E greu să câștigăm șase puncte”

Fostul international român Dorinel Munteanu (54 de ani) a prefațat meciurile României cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina, din Liga Națiunilor.

”De construit, construim de patru ani de zile, dar nu se vede nimic. Fiecare antrenor vine cu altă filosofie. Mi-aș dori rezultate pozitive cu Finlanda și Bosnia, dar e greu să câștigăm șase puncte. Acest lucru depinde și de alte echipe, de joc

Jucătorii trebuie să vină cu sufletul la națională. Edi ar trebui să stea de vorbă cu jucătorii, nu să se vorbească de filosofie. Dacă vor să vină jucătorii la echipa națională, bine, dacă nu, atunci nu. Ar fi trebuit de la începutul mandatului ca Edi să știe ce să facă.

Nu mi-aș dori aceeași greșeală ca a lui Mirel Rădoi și Cosmin Contra, să schimbe jucătorii. El trebuie să se gândească bine pe cine convoacă, pe cine se bazează, așa va avea rezultate”, a spus Dorinel Munteanu, la Digisport.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar partida cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti. Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...