Dosar de fals şi înşelăciune în contextul stării de alertă: Zeci de persoane audiate

Peste 30 de persoane din mai multe localităţi ale judeţului Dâmboviţa sunt audiate joi, într-un dosar care vizează infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi fals în declaraţii în care suspecţii ar fi primit ilegal indemnizaţii acordate de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială în contextul stării de alertă.

Poliţiştii dâmboviţeni au făcut, joi dimineaţă, 31 de percheziţii domiciliare în localităţile Târgovişte, Găeşti, Aninoasa, Răzvad, Ulmi, Ocniţa, I.L. Caragiale, Corbii Mari, Măneşti, Dragomireşti, Raciu, Voineşti, Bucşani, Comişani şi Cojasca într-un dosar în care sunt cercetate fapte penale în urma cărora zeci de dâmboviţeni au primit ilegal indemnizaţii sociale.

 „Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, ca urmare a reducerii activităţii în anumite sectoare economice, în contextul stării de alertă, bănuiţii ar fi beneficiat ilegal de indemnizaţii acordate de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa”, transmite Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat înscrisuri, laptopuri, telefoane mobile şi au mandate pentru a duce la audieri 37 de persoane suspectate că au primit indemnizaţii.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...