Dosar penal după moartea pilotului de off road Adrian Cernea

Sâmbătă în judeţul Bacău a fost valabil un cod portocaliu de ploi. Potrivit organizatorilor unui concurs de off road, echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme. Maşina de concurs a fost luată de ape.

Copilotul a reușit să se salveze, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşină, potrivit Comisiei Naţionale de Off Road. Trupul său a fost găsit fără suflare, câteva sute de metri mai jos.

Concursul de off road avea toate avizele necesare, piloţii fiind informaţi despre avertizările meteo – anunță Prefectura Bacău, după accidentul    în care şi-a pierdut viaţa pilotul Adrian Cernea. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se desfășoară  o anchetă pentru a se stabili împrejurările exacte ale accidentului.

Citiți și: A fost luat de ape cu tot cu mașină: Fostul campion naţional de off-road Adrian Cernea a decedat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...