Dosar penal pentru un director de la DSP Arad, care și-a electrocutat un coleg

Publicat: 07 feb. 2023, 17:28, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Dosar penal pentru un director de la DSP Arad, care și-a electrocutat un coleg
Sursă foto: Aradon

A fost scandal de proporții la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) din Arad, după ce un director a folosit un dispozitiv cu electroşocuri pe un coleg cu care avea divergenţe. 

„Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre o stare conflictuală între doi angajaţi ai unei instituţii publice din Arad.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, pentru clarificarea stării de fapt. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovirea sau alte violenţe”

Conflictul a început în momnetul în care, directorul economic Gheorghe Iulian Penzeş i-a ameninţat pe unii colegi, spunând că are asupra sa dispozitivul cu electroşocuri pentru a se apăra. El avea şi un spray iritant cu piper.

În imagini se poate observa cum, la un moment dat directorul economic a pus aparatul cu electroşocuri pe mâna unui coleg şi l-a pornit, iar cel agresat a strigat: „M-ai curentat! Dom’le, vrei să mă omori?”.

Între cei doi a intervenit și directoarea instituţiei, Cecilia Irimie, care i-a reproşat lui Penzeş că are asupra sa dispozitivul şi spray-ul.

„Ce faceţi, domnule director? Vă rog foarte frumos, domnule director, cu aşa ceva nu veniţi la lucru, nu se poate aşa ceva! Acum mă şpreiaţi pe mine? Nu ne ameninţaţi cu spray-ul! Acum v-am văzut că aţi ameninţat!”, a intervenit directoarea Cecilia Irimie.

Nu este pentru prima dată când directorul economic are neînţelegeri cu unii colegi din instituţie.