Două femei au încercat să alimenteze o Tesla cu benzină

Două femei au fost surprinse la o benzinărie, în timp ce încercau să alimenteze o Tesla cu benzină. Momentul a fost imortalizat de un șofer, care a încărcat clipul pe mai multe rețele de socializare.

În doar două zile, clipul a devenit viral și a strâns aproape 50.000 de vizionări. În filmarea devenită virală este surprins momentul în care o Tesla Model 3 este oprită la o pompă dintr-o benzinărie.

În imaginile surprinse, se poate observa cum cele două femei încearcă să alimenteze cu benzina mașina.

Au deschis capota din față, dar nu au descoperit vreun rezervor acolo. S-au mutat apoi în partea din spate a mașinii și, sub privirile uluite ale trecătorilor, căutau un loc în care să bage pompa de combustibil.

La un moment dat, unul dintre șoferii care se afla la benzinărie le-a explicat femeilor că este o mașină electrică, care se încarcă de la priză.

Cele două sunt nedumerite și nu prea îl iau în serios pe cel care încerca să le explice situația.

Însă, cele două femei nu-l cred pe bărbat și încearcă în continuare să alimenteze mașina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...