Dr. Beatrice Mahler: Medici din trei spitale au salvat o tânără mamă puternic afectată de Covid

Dr. Beatrice Mahler a povestit cum trei echipe de medici din trei spitale din București și-au unit eforturile pentru a salva o tânără mamă afectată de Covid-19. A născut prin cezariană la Spitalul Universitar, a fost transferată la Institutul ”Matei Balș”, la ATI, pentru a fi tratată de Covid, iar la Institutul ”Marius Nasta” a făcut recuperare, întrucât tânăra nu se putea deplasa decât cu ajutor.

Potrivit dr. Mahler, recuperarea după boala COVID este un proces interdisciplinar complex.

Acum tânăra este complet independentă. Mai are o problemă: a pierdut toată podoaba capilară. Dar medicii spun că și aceasta problemă se va rezolva.

„Dacă vorbim de partea emoţională, întotdeauna te impresionează un pacient tânăr şi pot să spun că este vorba de o doamnă, o tânără mamă, pentru care s-a făcut o intervenţie cezariană la Spitalul Universitar, ulterior a fost transferată pentru tratamentul COVID în terapie intensivă la Matei Balş şi de la Matei Balş a venit la Institutul Marius Nasta pentru partea de recuperare, suntem practic trei echipe din trei spitale mari bucureştene care au pus umărul pentru ca această femeie să trăiască şi ea trăieşte, şi, dacă la început, în momentul în care a venit, a venit susţinută de soţ, cu incapacitatea de a se deplasa aproape totală, acum este complet recuperată, singurele sechele pe care le mai are sunt în zona dermatologică pentru că, din păcate, şi-a pierdut aproape întreaga podoabă capilară după trecerea prin COVID dar şi asta se va recupera în următoarea perioadă. Şi pulmonar acum este bine, este o femeie care a luptat exemplar şi care a respectat întocmai toate recomandările, pe lângă echipa din Marius Nasta a fost o colaborare complexă şi cu alte specialităţi, dar pacienta a fost extrem de suportivă şi a înţeles nevoia de colaborare cu alte specialităţi şi a respectat toate indicaţiile noastre în ceea ce priveşte consulturile interdisciplinare”, a relatat pentru News.ro dr. Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...