Dr. Herman Berkovits: Israelul se pregătește de valul al cincilea! Subvarianta Delta Plus își arată colții!

În Israel a fost confirmat primul caz de Delta Plus, subvariantă a Delta, care provoacă o mare îngrijorare, a anunțat dr. Herman Berkovits, medicul fostului premier Netanyahu.

În aceste condiții, Israelul se pregătește intens pentru a face față valului al cincilea al pandemiei.  

Deja știe toată lumea că în România este valul patru, dar în lume a început acest val al cincilea Delta și Delta Plus, care este deja prezentă în Anglia. 8% din bolnavii din Marea Britanie au această mutație, iar în Israel este deja un prim caz, un copil de 11 ani, care a venit din Republica Moldova și a fost diagnosticat cu această mutație Delta Plus. Este în autoizolare deja și sperăm că nu s-a răspândit„, a declarat dr. Herman Berkovits la Realitatea Plus.

Vaccinarea, testarea în masă, respectarea regulilor de protecție  

Foarte important a fost că vaccinarea s-a făcut în masă. S-a mers acasă la oamenii care nu puteau să se deplaseze. Dacă la început oamenii religioși s-au împotrivit, pe parcurs au acceptat vaccinul. Dar important este că figurile religioase să adune oamenii în biserică pentru vaccinare. Se fac sute de mii de teste la noi pentru diagnosticare și izolare. Avem o scădere fantastică a numărului de cazuri și decese. Am fost acum 4 săptămâni la București și nu am văzut pe nimeni cu mască. La noi, în Israel, nu intri într-un spațiu închis fără mască, chiar dacă situația epidemică este mai bună ca în România„, a mai spus medicul.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole