Dr.Monica Pop: „E legalizată morfina și nu legalizează canabisul?

Publicat: 22 aug. 2022, 08:00, de Eliza Popa, în Sănătate , ? cititori
Dr.Monica Pop: „E legalizată morfina și nu legalizează canabisul?

Doctorul Monica Pop a susținut la Antena 3 că este de acord cu legalizarea canabisului în scop medicinal în România.

Mai întâi Monica Pop a fost întrebată la Antena 3 ce părere are despre ce este în spatele realizării jucăriilor înfricoșătoare pentru copii. Aceasta a spus că persoanele care creează asemenea lucruri au probleme psihice.

Mi-am adus aminte că am fost la o bursă de director de spitale cu mulți ani în urmă și în țara respectivă erau deja lucruri urâte, lucruri care erau neatrăgătoare, hăinuțe de copii în culori sumbre.

E o tendință efectiv cu probleme psihice. Cei care fac așa ceva pot să se supere pe mine oricine auzind lucrul acesta, pentru că nu e normal lucrul acesta este împotriva normalului, împotriva firii și nu cred că are cineva interes să pregătim generații negative.

Planta care ar trebui să fie legalizată cât mai repede

Tot în cadrul Antena 3, Monica Pop a afirmat că este de acord cu legalizarea canabisului  medical la noi în țară pentru că astfel pot fi ajutați pacienții care au dureri foarte mari. De asemenea, a tras un semnal de alarmă și a spus că această plantă ar trebui să fie legalizată cât mai repede.

E legalizată morfina și nu legalizează canabisul? E o prostie incomensurabilă, pentru că morfina e a mai tare decât cannabisul. Ar trebui mâine să legalizeze. Oricum se dă numai cu rețetă verde. Deci nu poate oricine. Dacă cei aleși de noi sunt normali la minte, atunci ar trebui sa aprobe imediat lucrul acesta”, a adăugat doctorul Monica Pop.