O mai ții minte pe Dr. Quinn? Cum arată actrița Jane Seymour în costum de baie, la 72 de ani

Deși a avut numeroase roluri în ultimii 30 de ani, numele actriței Jane Seymour a rămas legat de cel al personajului Dr. Quinn, din serialul-fenomen cu același nume, care a făcut furori în anii 90. Actrița are 72 de ani acum și pare că a descoperit elixirul tinereții.

Jane Seymour este în perioada aceasta în vacanță, în Hawaii, într-un resort de lux. Ea și-a etalat silueta impecabilă, afișându-se într-un costum de baie alb, dintr-o singură piesă.

Fanii de pe Instagram ai actriței au avut numai cuvinte de laudă cu privire la silueta actriței și au felicitat-o că reușește să se mențină într-o formă excelentă la 72 de ani.

“În cazul meu nu au funcționat niciodată dietele. Pentru că sunt o gurmandă. Îmi cultiv și creasc singură fructele și legumele și ador mâncărurile savuroase, cu gust. Iar toată nebunia cu stabilirea unor cifre exacte pe cântar… sincer, nu m-a atras niciodată”, a dezvăluit actrița, acum ceva timp.

Jane Seymour practică yoga și pilates de ani buni și a învățat să accepte trecerea anilor și să perceapă îmbătrânirea ca pe ceva firesc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...