Dragoste cu năbădăi. La 83 de ani s-a îndrăgostit de chiriașă și i-a amenințat iubitul cu pistolul

Unui pensionar de 83 de ani i s-au aprins călcâiele după chiriașa sa în vârstă de 30 de ani. A făcut o criză de gelozie și a pus mâna pe un pistol și i-a amenințat iubitul femeii.

Conflictul dintre cei doi bărbaţi a avut loc în plină stradă, iar jandarmii au fost solicitați să intervină. Femeia a fost pentru o perioadă mai lungă de timp chiriașa pensionarului.

În acest timp, se pare că proprietarul casei, mai în vârstă cu 53 de ani decât tânăra chiriaşă, s-ar fi îndrăgostit de aceasta. Totuşi, femeia s-a mutat.

În urmă cu câteva zile, pensionarul s-a întâlnit pe stradă cu fosta chiriaşă şi iubitul ei şi a început să îi înjure.

Mai mult, acesta avea un pistol ascuns în haină şi chiar i-a ameninţat pe cei doi că îi va împuşca, susţin autorităţiile din Arad.

Un pensionar de 83 de ani, din Arad, s-a îndrăgostit de chiriaşa de 30 de ani şi i-a ameninţat iubitul cu un pistol

Jandarmii care au intervenit la faţa locului au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea cinci cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele bărbatului de 83 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare, potrivit Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...