Drama lui Cătălin Bordea. La 2 ani, comediantul a fost abondonat de părinți: „Tata m-a lăsat în autobuz”

Ne face să râdem, e haios, spune bancuri și înveselește atmosfera în emisiuni și platouri de televiziune. Însă puțină lume știe drama lui Cătălin Bordea. Comediantul a fost părăsit de părinți când avea doi ani, însă destinul lui era unul frumos și a fost salvat de fiecare dată din calea problemelor.

Comedianul Cătălin Bordea (38 de ani) are o poveste de viață emoționantă și a trecut, în copilărie, printr-o adevărată dramă.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne.

N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mărturisit Bordea într-o emisiune TV.

Se pare că tânărul Bordea a încercat să-și găsească tatăl, dar a fost inutil. „La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci.

A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost, a mai spus acesta.

Cătălin Bordea: „Am avut șapte tați”

„Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de carcter.

Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.

La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră’, a povestit Bordea despre căsătoriile mamei sale, la Xtra Night Show.

În prezent, Cătălin Bordea participă la America Express 2023 și se zvonește că el și Nelu Cortea au câștigat marele premiu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...