Drama unui concurent Survivor: Atunci mi-am pierdut unul din copii și iubitul

Publicat: 10 feb. 2022, 07:00, de Puterea.ro, în SPORT , ? cititori
Drama unui concurent Survivor: Atunci mi-am pierdut unul din copii și iubitul

Ediția de ieri seară din cadrul emisiunii Survivor, difuzată de ProTV, a fost una emoționantă. Concurenții au luptat pentru Jocul de Comunicare, răsplata constând în poze de-ale concurenților alături de cei dragi.

Victoria a fost a Războinicilor, iar unii concurenții au povestit, cu lacrimi în ochi, experiențele tragice prin care au trecut.

Ramona Crăciunescu face parte din echipa Războinicilor. Are 35 de ani și este curier. Ramona a primit o poză cu fiul ei și, cu lacrimi în ochi, a spus că fetița ei o veghează de sus.

Ramona a povestit faptul că într-o vară, acum câțiva ani, era împreună cu iubitul și cei doi copii ai ei pe plajă, cu auto rulota.

Era ultima zi de stat la mare, dar chiar atunci ne-am hotărât să mai prelungim cu încă o zi șederea noastră. Era seară și ne pregăteam să ieșim în oraș. Eu am mers să îi fac baie celei mici, fetiței. Voiam să ieșim în parcul de distracții, pentru că nu am dus-o niciodată acolo. Deodată, văd ca o lumină puternică lângă mine și atunci am știut că e ceva în neregulă. Până am ieșit să văd ce se întâmplă, rulota deja luase foc.

Am ieșit și am încercat să îl sting. Băiețelul meu a ieșit în urma mea, dar eu cu iubitul meu ne-am întors după fetiță, însă nu am mai găsit-o. Rulota deja explodase. Nu pot să descriu sentimentul de neputință pe care l-am avut atunci. Nu doresc nimănui să treacă prin asemenea tragedie”, a declarat Ramona la emisiunea Survivor.

Aceasta a spus că nu doar fetița ei a decedat, dar și iubitul. Ea a fost în comă și nu a putut participa nici la înmormântarea fetiței, nici la cea a prietenului ei.