Druid a implementat un asistent virtual pentru Dacia

Publicat: 12 iun. 2024, 09:10, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în TEHNOLOGIE , ? cititori
Druid a implementat un asistent virtual pentru Dacia

Druid, compania globală specializată în soluții de conversație bazate pe AI, a implementat cu succes un asistent virtual pentru Dacia România.

Noul asistent virtual răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare unui interlocutor uman omului, au declarat reprezentanții companiei. Prin transformarea propozițiilor în limba română din diferite tipuri de documente (Word, PDF, Excel etc.) în întrebări adaptate pentru sisteme, acesta preia și oferă informații relevante în limbajul natural.

Soluția include o platformă web ușor de utilizat pentru definirea și configurarea asistentului. Aceasta dispune de un modul de înțelegere a limbajului natural al proprietarului, care recunoaște intențiile și entitățile utilizatorilor, oferind instrumente pentru crearea, editarea și formarea răspunsurilor asistentului.

Această colaborare marchează o etapă semnificativă în digitalizarea rețelei partenere a lui Dacia. În același timp, Druid adaugă marca Dacia în portofoliul său de peste 250 de clienți, marcând acest proiect ca unul dintre proiectele sale emblematice în 2023.

„Suntem extrem de mândri să colaborăm cu Dacia România. Acest proiect nu numai că prezintă capacitățile noastre tehnologice, ci și dedicația noastră de a îmbunătăți experiențele clienților prin soluții bazate pe AI”, a declarat Liviu Dragan, CEO al Druid.

Viorel Asaftei, Director de vânzări și rețea pentru Europa de Sud-Est la Dacia, a adăugat: „Implementarea asistentului virtual AI Druid este o dovadă a angajamentului nostru continuu față de inovație și satisfacția clienților. Prin integrarea acestei tehnologii avansate, ne asigurăm că rețeaua noastră de dealeri rămâne în fruntea transformării digitale, oferind servicii de neegalat clienților noștri.”