Drulă-demisia! Aștepți să moară oameni? Aștepți un Colectiv pe calea ferată să dai vina pe greaua moștenire?

Publicat: 29 iul. 2021, 10:32, de Mariana Chirila, în Transporturi , ? cititori
Drulă-demisia! Aștepți să moară oameni? Aștepți un Colectiv pe calea ferată să dai vina pe greaua moștenire?

Accidentul feroviar care a avut loc azi noapte la Fetești nu face decât să confirme ceea ce am spus tot timpul. Siguranţa feroviară din România este în pericol şi din această cauză trebuie să ne îngrijorăm. Ciocnirea celor două trenuri de marfă, nu face decât să confirme ceea ce spunem de aproape un an de zile.

Supravegherea acestui sistem de transport este doar formală din păcate. Iar domnul Drulă are cu totul alte preocupări. Dumnealui se face că ne construiește autostrăzi şi că desființează METROREX, visând în același timp la scaunul de la Cotroceni.

Apropo, Domnule ministrul al Transporturilor Cătălin Drulă! Ce mai faceți? Poate aveți onoarea să vă dați demisia ca urmare a dezastrului de pe calea ferată din timpul mandatului dumneavoastră.

Încă un apropo. Domnii de la AFER ce fac? Sunt liniștiți? AFER poate și ar fi trebuit să suspende certificatul de siguranță și licența operatorilor feroviari care produc astfel de accidente si incidente.

Cine sunt cei care trebuie să prevină producerea unor asemenea evenimente ca cel de azi noapte? Se știe foarte bine că nu trebuie să îi supărați pe unii operatori feroviari. Dar nici chiar așa!

Vă spunem toate acestea, deoarece este posibil ca următoarele evenimente de agest gen, să fie adevărate tragedii. Cine Răspunde?