Drumul spre Mănăstirea Frăsinei s-a surpat la scurtă vreme de la blestemele mitropolitului Olteniei

Ploile din ultimele zile au făcut ravagii în mai multe regiuni ale țării. Precipitațiile abundente au determinat două alunecări de teren, care au provocat pagube serioase. Astfel, din cauza alunecărilor de teren care au avut loc în zonă, drumul care duce la Mănăstirea Frăsinei s-a surpat.

Incidentul are loc la scurt timp după scandalul apărut în urma blestemului invocat de mitropolitul Olteniei.

„La dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) General Magheru Vâlcea s-au primit două notificări privind producerea unei alunecări de teren și a unei tasări a platformei drumului, ambele pricinuite de precipitațiile abundente din ultima perioadă.

În localitatea Berbești, satul Nou, s-a produs o alunecare de teren, în apropierea unei gospodării, iar în localitatea Muereasca, sat Gura Văii, pe DJ 658, s-a produs o tasare a platformei drumului de acces către Mânăstirea Frăsinei, pe o lungime de 40 – 45 ml”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Șoferilor le-a fost pusă la dispoziție o altă rută, astfel încât circulația către Mănăstirea Frăsinei să poată fi desfășurată în continuare.

„În acest moment, se lucrează la amenajarea unei porțiuni de drum pe care se va devia traficului rutier”, au mai menționat reprezentanții ISU Vâlcea.

Recent, mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu, a emis un „document de legământ cu blestem”, prin care călugărilor de la „Athosul românesc” le este interzis să coboare și să slujească în Biserica din Vale, cunoscută și sub numele de Biserica pentru femei.

Același document prevede ca preoții care vor încerca să sfințească una dintre mănăstirile din județul Vâlcea vor fi blestemați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...