Dumitru Buricea, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Brăila a murit

Dumitru Buricea, cel mai influent lider al lumii interlope din Brăila a murit. Liderul de clan a pierdut lupta cu viaţa la un spital din București, în urma unui AVC.

Interlopul, Dumitru Buricea a fost transportat de urgență cu elicopterul la București și și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, în urma unui AVC.

Liderul interlopilor din Brăila, în vârstă de 73 de ani ar fi suferit la începutul acestui an un accident vascular cerebral. Inițial, a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență, ulterior fiind transferat cu un elicopter la o unitate spitalicească din Capitală.

Dumitru Buricea a devenit cunoscut în 1989, când a primit titlul de “luptător cu rol determinat” în evenimentele sângeroase care au avut loc acum mai bine de trei decenii.

Dumitrel Buricea conducea Clanul Buricea împreună cu de fiul său, Marian Buricea, care, în ultima vreme a și preluat ștafeta, fiind personaj principal în multe dosare penale deschise de Poliție și Parche.

La Brăila, și alți cunoscuţi interlopi locali sunt pe lista celor care au cerut şi obţinut statut de „luptător cu rol determinant” în Revoluţia din decembrie 89.

Buricea şi Crăcănatu sunt două exemple în acest sens, ambii cunoştinţe vechi ale poliţiştilor brăileni, după ce ani la rând au fost implicati în atacuri la care au participat sau pe care le-au comandat.

La înmormantare sunt asteptati toti reprezentantii clanurilor interlope din Romania.

3 COMENTARII

  1. Bine ca a murit, Să moară toți „smecherii”din Brăila și nu numai. Să scape lumea de ei.Tot singur s-a dus …eeee nu a mai avut locotenenții pentru ai lua locul ….HaHaHa .Nu a uitat pe nimeni pe aici?……familia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...