După lemne cu un Mercedes-Benz

Un tânăr de 22 de ani din Bender, Transnistria, a fost reținut de miliție pentru zece zile, pentru furtul unui Mercedes-Benz. Și nu doar. De fapt, lucrurile au stat așa: omul s-a îmbătat – mangă, ori rangă, nu știu cum e mai indicat – și și-a adus aminte că nu mai are lemne de foc acasă.

Drept care, acum două nopți, când nici el nu știa ce arde mai tare, gerul sau alcoolul, a văzut un microbuz Mercedes-Benz, parcat frumos și regulamentar, și a decis că e ceea ce-i trebuie ca să se ducă la pădure și să-l umple cu niscaiva lemne.

Permis de conducere n-avea, dar i s-a părut un lucru minor față de căldura pe care ar fi făcut-o în casă, dacă umplea Mercedes-Benz-ul cu crengi și bețe din pădure, luate pe repede înainte, că drujbă să taie copaci nu avea.

Acuma, nu se știe dacă disperarea sau băutura l-au făcut așa viteaz, ca să facă atâtea infracțiuni. Cert e că, destul de repede de la furt, tânărul a fost prins și dus în arestul miliției. Aici o să stea reținut zece zile. Ancheta o să continue și în funcție de declarațiile proprietarului microbuzului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...