După o viață de cântat: Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român

Cântărețul Tudor Gheorghe și-a dedicat viața scenei și nu încetează să concerteze, la vârsta de 76 de ani. Marele artist a vorbit, recent, în cadrul unui interviu despre pensia pe care o primește de la statul român.

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma.Pentru un artist este o pensie bună”, a dezvăluit Tudor Gheorghe pentru Antena 3. Rapsodul a mai vorbit în cadrul interviului despre patriotism, dar și despre crizele din România. 

„„Nu cred că ne ţine cineva. Că vezi doamne, de afară ni se pun piedici. Nu. Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interese meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate. Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta.

Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri”, a spus maestrul Tudor Gheorghe.

El a fost întrebat și dacă a primit facturi uriașe la energie și gaze. Tudor Gherorghe a răspuns că, din fericire, fiul lui se ocupă de astfel de lucruri: „Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...