Nici „stâncile” nu scapă. Dwayne „The Rock” Johnson, pozitiv la testele pentru noul coronavirus

Dwayne „The Rock” Johnson, cunoscut actor american, a anunţat că el şi familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus.

Odată cu anunțul privind infectarea cu coronavirus, Dwayne Johnson a ţinut să dea asigurări că starea lor de sănătate este bună şi şi-a îndemnat fanii să poarte mască pentru a se proteja.

„Soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale mele şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19”, a spus actorul într-un mesaj transmis pe Instagram.

„Acesta a fost unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie (…), dar sunt bucuros să vă spun că ne descurcăm bine, nu mai suntem contagioşi şi suntem, mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoşi”, a adăugat actorul în vârstă de 48 de ani.

Conform AFP, „The Rock” (n.n. – stânca), numit recent cel mai bine plătit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, a afirmat că familia sa a fost contaminată de prieteni foarte apropiaţi.

Prin urmare, actorul le-a cerut fanilor să dea dovadă de prudenţă, în special prin a primi la ei acasă doar persoane care au avut rezultate negative la testele pentru noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...