”E bolnav mintal”, spune  Mitică Dragomir despre Becali, după Rapid-FCSB: 4-0

Publicat: 11 mart. 2024, 09:47, de Magda Marincovici, în SPORT , ? cititori
”E bolnav mintal”, spune  Mitică Dragomir despre Becali, după Rapid-FCSB: 4-0
foto: Fanatik.ro

 ”E bolnav mintal”, spune  Mitică Dragomir despre Gigi Becali după partida  Rapid-FCSB, terminată cu rezultatul catastrofal de 4-0.

”Bolnav mintal dacă îl dai pe Compagno când n-ai vârf”, spune Mitică Dragomir care-l face pe Becali răspunzător pentru toate cele patru goluri primite de FCSB

Potrivit lui Mitică Dragomir, pentru înfrângerea categorică a FCSB în partida cu Rapidul, vinovați sunt Ștefan Târnoveanu, dar și Gigi Beali, pentru ”politica idiotă”.

„La toate patru, greșeli de portar. Krasniqi a făcut o preluare de 40 de metri. Târnovanu trebuia să stea pe linia de 11 metri. Dacă ieșea, o scotea în aut. La primul gol, la fel. La toate goluri, greșeală de portar.

În al doilea rând, nu s-a prins nimeni că fundașii laterali și mijlocași aveau spații foarte mici între ei? Coman n-a trecut niciodată de fundașul dreaptă, iar Tavi Popescu n-a trecut o dată de un puști de 18 ani. La FCSB era un haos de nedescris. Parcă era echipă de Divizia C, incredibil!

I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot.

Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară”, a explicat, pentru Fanatik, Dumitru Drgomir.