E conspiraționist? De ce a fost interzis nepotul lui Kennedy pe Instagram

Robert Kennedy Jr. este avocat și activist pentru mediu. Deține și conducerea fundației Children’s Health Defence, organizație care este sceptică în privința beneficiilor oferite de vaccinuri.

Contul de Instagram al lui Robert F. Kennedy Jr. a fost suspendat definitiv. Acesta după ce avocatul a postat în mod repetat diverse afirmații considerate de media conspiraționiste, despre vaccinurile anti-Covid.

Nepotul fostului președinte american rămâne activ pe Facebook (companie care deține și platforma Instagram). Kennedy Jr. a pretins, printre altele, că fostul mare jucător de baseball Hank Aaron a murit din cauza vaccinului anti-Covid, informație considerată falsă.

Mesaj straniu la o conferință

În 2019, Kennedy Jr. a ținut o prelegere considerată, tot de către media, stranie.

În cadrul conferinței organizată de National Vaccine Information Centre – o grupare care este acuzată de dezinformare privind vaccinurile, Kennedy a afirmat la acea vreme că participanții și-au însușit mesajul pe care l-a transmis și că „semințele au ajuns pe un teren fertil”…

Cont cu 800.000 de abonați

Robert F. Kennedy Jr, 67 de ani, este fiul fostului ministru de Justiţie Robert F. Kennedy asasinat în 1968 după fratele său, preşedintele John Fitzgerald Kennedy, în 1963.

Avocat, ecologist, este de asemenea cunoscut pentru poziţiile anti-vaccin care au câştigat audienţă odată cu pandemia de Covid-19 şi dezvoltarea de noi vaccinuri. 

Contul său de Instagram avea 800.000 de abonaţi, potrivit The New York Times.               

1 COMENTARIU

 1. Cotrobăind după informația de buna calitate.
  Articolul este o lectură obligatorie pentru a înțelege cât de adânc încorporate sunt tentaculele lui Bill Gates în structurile de control ale globului și cum fiecare politică și program pe care îl împinge este fundamental anti-uman. Robert F. Kennedy Jr. expune această agendă anti-umană și anti-Pământ de ceva vreme, motiv pentru care este atacat și neclintit neîncetat de „grupurile de reflecție” de elită și de organizațiile globaliste.
  Kennedy remarcă faptul că, la fel ca în cazul programelor de vaccinare Gates din Africa, „nu a existat nici evaluare internă, nici responsabilitate publică”.
  Kennedy observă, de asemenea, că puterea lui Gates nu se termină cu producția de alimente. El a căutat să domine în domeniile sănătății publice , privatizând închisorile , educația online și comunicațiile globale , promovând în același timp monedele digitale , supravegherea de înaltă tehnologie , sistemele de recoltare a datelor și inteligența artificială . Piesa este o eliminare extraordinară a lui Gates, despre care Kennedy acuză că „a învățat să se îngrețoșeze în crize globale, indiferent dacă este vorba de pandemii, climă, foamete sau dispariție în masă”.
  Articolul este o lectură obligatorie pentru a înțelege cât de adânc încorporate sunt tentaculele lui Bill Gates în structurile de control ale globului și cum fiecare politică și program pe care îl împinge este fundamental anti-uman.
  Kennedy acoperă, de asemenea, impulsul elitei pentru o „mare resetare” „pentru a impune controale autoritare, supraveghere omniprezentă, noi modele economice opresive și un guvern unic asupra unei umanități asediate, îngrozite și conforme”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...