„E plăcut, dar copleșitor. Aș fi vrut să știu asta”. La ce se referă mesajul primit de Emma Răducanu de la o rivală din tenis

Cori Gauff, jucătoarea americană de tenis, a sfătuit-o pe britanica Emma Răducanu să se ferească de reţelele de socializare. Răducanu are mii de urmăritori în online, după ce a câştigat luna trecută US Open. Este plăcut să primeşti mesaje, „dar poate fi puţin copleşitor, aş fi vrut să ştiu asta, nu să mă concentrez pe reţelele de socializare”, a spus Coco Gauff, potrivit Reuters.

Britanica este primul jucător venit din calificări, care a câştigat un turneu de Mare Şlem. Ea are acum mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi a deschis un cont pe site-ul chinez de microblogging Weibo, pentru a ţine legătura cu fanii din această ţară.

Gauff stă departe de telefon

Gauff a devenit faimoasă la 15 ani, când a atins optimile la Wimbledon în 2019. Ea a sfătuit-o pe britanica de 18 ani, să stea departe de telefon.

Este „plăcut” să primeşti mesaje pe reţelele de socializare, „dar poate fi puţin copleşitor, cel puţin din experienţa mea”, a afirmat Gauff. „Probabil aş fi vrut să ştiu asta, nu să mă concentrez pe reţelele de socializare”, a spus jucătoarea aflată pe locul 19 în clasamentul WTA.

Gauff a recunoscut că pierdea mult timp cu telefonul, iar acum are acces limitat la aplicaţii între 8:30 şi 21:30.

Gauff şi Răducanu vor participa în această săptămână la turneul de la Indian Wells. Anul trecut, turneul nu s-a disputat din cauza pandemiei de Covid-19.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emma Raducanu (@emmaraducanu)

Federer: Vedetele trebuie ajutate în fața abuzurilor de pe rețelele de socializare

Roger Federer, câștigătorul a 20 de turnee de Mare Şlem, a învățat să-și gestioneze conturile de relaționare virtuală. El a sugerat recent că noua generaţie de vedete ale tenisului, precum Răducanu, are nevoie de ajutor, pentru a nu fi afectată de abuzurile de pe reţelele de socializare.

Johanna Konta, fosta lideră a tenisului britanic, a fost uimită de Răducanu la New York.

„Am urmărit cu admiraţie. Ea a privit totul cu calm. Mi-o pot imagina pe Emma privind totul cu calm. Pare un om foarte aşezat şi conştient de ce face ceea ce face. Este incredibil de strălucitoare şi cred că aplică asta şi tenisului său. Este o fată impresionantă”, a declarat, pentru BBC, Konta.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Emma Raducanu a decis să nu se „agațe de” realizarea US Open, spunând „încă îmi este foame de mai mult” Este o măsură a faimei nou-descoperite a lui Raducanu, nu doar în Marea Britanie, ci și în întreaga lume, că ea a fost aleasă pentru titlul sesiunii de noapte la unul dintre cele mai mari evenimente de pe tururile WTA și ATP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole