Edilul Robert Negoiță a „tocat” pentru imaginea sa peste 2.500.000 de euro din banii Sectorului 3

Pentru controversatul edil al Sectorului 3, Robert Negoiță, a devenit o obișnuință să folosească banii publici pentru a-și face imagine achitând sume uriașe pentru publicitate la mai multe trusturi TV, posturi de radio, presă scrisă și on-line.

Numai în 2019 și 2020, primarul Robert Negoiță a „tocat” din bugetul Sectorului 3 vreo 12.000.000 de lei, adică circa 2.500.000 de euro, pentru promovarea imaginii sale prin patru campanii locale de publicitate în mas media. 

Banii au fost direcționați pentru promovarea a patru campanii de informare, și anume „Curățenia în Sectorul 3”, „Învățământul dual în Sectorul 3”, „Donații pentru comunitate” și „Primăria non-stop”.

Cea mai mare parte din cei 12.000.000 de lei proveniți din banii locuitorilor de la Sectorul 3 au mers către trei posturi TV, o parte de circa 2.600.000 de lei către presa online și restul către câteva posturi de radio.

Trebuie precizat că o mare parte din aceste campanii de publicitate au avut loc în decursul anului trecut când Robert Negoiță a candidat, cu succes, pentru un al treilea mandat după ce a plecat din PSD.

Practic, primarul de la Sectorul 3 a trecut primăria pe persoana sa fizică, gestionând banii publici ca și cum ar fi una dintre firmele sale. Acum, acesta încearcă cu disperare să revină în PSD și-l tatonează permanent pe Marcel Ciolacu.

Recent, Robert Negoiță a fost filmat la terasă din București alături de liderii PSD Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...