Electrica are un nou director de dezvoltare a afacerilor: Andreea Lambru

Ioana Andreea Lambru a fost numită în noua poziție pe data de 15 martie și va fi director executiv Direcția Dezvoltarea Afacerii pe o perioada de 4 ani.

Electrica informează actionarii și investitorii asupra faptului că, în cadrul ședinței din dată de 14 martie 2023, Consiliul de Administrație al Societății, la recomandarea Comitetului de Nominalizare și Remunerare, a hotărât numirea dnei Ioana – Andreea Lambru, cetățean român, în calitate de Director Executiv Direcția Dezvoltarea Afacerii, începând cu data de 15 martie 2023, pe o perioada de 4 ani.

Ioana – Andreea Lambru, consilier al ministrului Energiei,  a fost președinte CS la Hidroelectrica  și în prezent este membru CS la Hidroelectrica.

Hidroelectrica se află în proces de selecție a noului CS. Potrivit surselor noastre, Andreea Lambru nu și-a mai depus candidatura.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...