Electrica Furnizare instalează 660 de panouri fotovoltaice pentru compania Cristal Brad Service

Electrica Furnizare realizează pentru Cristal Brad Service proiectul de construcţie la cheie a unei centrale electrice cu 660 de panouri fotovoltaice.

Centrala va avea o producţie medie anuală de energie de 401,70 MWh. Investiţia va ajuta la reducerea emisiilor de CO2 cu peste 107 tone pe an şi are impact direct în scăderea costului total cu energia electrică.

Proiectul implementat în judeţul Ilfov presupune instalarea panourilor fotovoltaice, fiecare cu o putere de 530Wp, pe două tipuri de acoperiş – de tip terasă şi înclinat.

„Centrala fotovoltaică ce urmează să fie instalată în localitatea Popeşti-Leordeni, pentru partenerii noştri de la Cristal Brad Service, va avea o putere instalată totală de 349,8 kWp. Este preocuparea noastră constantă să oferim soluţii la cheie care răspund cerinţelor partenerilor noştri de afaceri, precum predictibilitate în costurile cu furnizarea energiei electrice, reducerea amprentei de carbon şi creşterea eficienţei energetice. De altfel, echipa Electrica Furnizare oferă soluţii personalizate pentru toate segmentele de clienţi şi tipurile de industrie, beneficiile fiind vizibile imediat după implementarea proiectelor”, a declarat Iulian Matei, directorul Departamentului Clienţi Cheie Electrica Furnizare.

Proiectul urmează să fie finalizat în a doua parte a anului 2022.

„Acesta este o parte din planul de investiţii în energie verde pe care societatea Cristal Brad Service îl are în vedere în următoarea perioadă, având ca scop final atingerea unei puteri instalate de 1 MW”, a declarat Constantin Ciobanu, director adjunct al Societăţii Cristal Brad Service.

Cu o experienţă de peste 120 de ani în domeniul energiei, Electrica Furnizare a intrat, în anul 2020, pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile, prin achiziţionarea Parcului Fotovoltaic Stăneşti, din judeţul Giurgiu, cu o capacitate de 7,5 MWp.

În prezent, compania are în implementare o serie de proiecte care implică livrarea de soluţii personalizate, la cheie, pentru producerea energiei verzi, aliniindu-se astfel la strategia Grupului Electrica ce vizează contribuţia la dezvoltarea sustenabilă a afacerilor, în contextul Pactului verde european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole