Element Group a cumpărat un teren de 2,7 hectare lângă Pitești

Element Group a cumpărat un teren de 2,7 hectare, aflat la intrarea în Pitești, în imediata vecinătate a autostrăzii A1. Cel mai probabil, dezvoltatorul va lansa acolo un proiect logistic și industrial sub brandul Eli Parks.

„Poziționarea terenului în imediata vecinătate a autostrăzii A1, precum și lângă un hub comercial deja existent – Jupiter City, Metro și Arabesque Piteși ne-au determinat să adaugăm acest teren în portofoliul grupului, pentru o viitoare dezvoltare de proximitate logistică”, explică Ionuț Bordei, CEO, Element Group.

Element Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, cu investiții active în segmentele de birouri, retail și logistică & industrial. Ionuț Bordei este CEO-ul grupului și conduce activitatea de dezvoltare, supervizând procesul de achiziții de terenuri pentru toate diviziile grupului.

Fondat de Ionuț Dumitrescu, grupul este unul din acționarii diviziei de office a One United, sub brandul Element Development dezvoltă parcuri de retail, precum Bistrița Retail Park, iar sub brandul Element Industrial are în dezvoltare o serie de parcuri logistice în București și în orașe secundare și terțiare din România.

Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50.000-60.000 metri pătrați, în București, Pitești, Craiova, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...