Elena Merișoreanu a fost înșelată de soțul ei cu cea mai bună prietenă

Publicat: 06 dec. 2022, 14:17, de Mădălina Sfrijan, în LIFESTYLE , ? cititori
Elena Merișoreanu a fost înșelată de soțul ei cu cea mai bună prietenă
Elena Merișoreanu SURSA FOTO: Facebook

Elena Merișoreanu și soțul ei, Viorel Croitoru întrunesc unul dintre cele mai statornice cupluri din lumea mondenă din România. Deși la prima vedere întrunesc tabloul familiei perfecte, povestea lor nu a fost lipsită de momente de cumpănă. Elena Merișoreanu a fost înșelată de soțul ei cu cea mai bună prietenă

Unul dintre cele mai longevive cupluri, marcat de infidelitate

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru, sunt împreună de 50 de ani. Dintre numeroasele cupluri din România, al celor doi este considerat un adevărat model demn de urmat. Din nefericire, Elena Merișoareanu și partenerul ei de viață nu au trecut doar prin bine. Familia lor a fost la un moment dat pe punctul de a se destrăma din cauza infidelităților.

Cel vinovat în aceste caz a fost, așa cum a dezvăluit artista, Viorel Croitoru.

Cel alături de care cântăreața a trecut prin viață este colonel în Armată. Acesta a fost supus tentației de a călca strâmb pe plan amoros, astfel că a cedat. Elena Merișoreanu a decis să se separe pentru i vreme de soțul ei din acest motiv. Totuși, la un moment dat, artista l-a iertat pe bărbatul din viața ei și astfel, familia lor nu a avut de suferit.

Citește și

Irina Loghin: Care este secretul sănătății cântăreței de muzică populară

 Elena Merișoreanu, înșelată cu o colegă de breaslă

„M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: «Să destrami este foarte ușor, să construiești e dificil». În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit.”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

Vedeta nu regretă nici în prezent decizia luată atunci. Mai mult, Elena Merișoreanu este convinsă că nu ar fi găsit un tată mai bun pentru copiii ei. Căsnicia lor a fost binecuvântată cu două fete. 

Elena Merișoreanu și soțul ei au devenit în ultimii ani bunicii a 4 nepoți. Astfel, cei doi întrunesc unul dintre cele mai longevive cupluri.

Elena Merișoreanu este convinsă că a făcut cea mai potrivită alegere la capitolul familie. Artista a dezvăluit că ar alege același bărbat dacă ar trebui să ia acum viața de la capăt.

„Dacă ar fi să mă mai nasc o dată tot pe el l-aș lua. A fost un om de casă, și-a văzut de copii, chiar dacă a avut aventuri.”

Elena Merișoreanu a amenințat-o că o taie cu cuțitul pe amanta soțului

Elena Merișoareanu știe și cine a fost femeia cu care soțul ei a avut o aventură.

„Era cântăreață cunoscută, frumoasă, nemăritată și eram prietene foarte bune, ca două surori. I-am spus: ”Păi eu te-am considerat sora mea și tu trăiai cu bărbatul meu? Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare. Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă”, a mărturisit vedeta.