Irina Loghin: Care este secretul sănătății cântăreței de muzică populară

Publicat: 07 oct. 2022, 21:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE
Irina Loghin: Care este secretul sănătății cântăreței de muzică populară

Irina Loghin e binecunoscută datorită calităților interpretative. Dar și datorită formei fizice de invidiat. Ea a spus care este secretul sănătății, care o ajută să se mențină într-o bună formă.

Irina Loghin nu agreează consumul de mezeluri! Pe care le consideră „otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața”„Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a declarat Irina Loghin pentru wowbiz.ro.

Irina Loghin este vegetariană consideră că mișcarea în aer liber este de preferat decât antrenamentul într-o sala de sport.

Irina Loghin: Care este secretul sănătății cântăreței de muzică populară

„Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală. Deci, mișcarea este cea mai sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele.

Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate… mișcarea. Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport durerea, câteodată destul de mare”, a precizat artista.