ELI Parks dezvoltă două parcuri logistice noi în zona Buftea – Chitila

Două noi spații de logistică vor fi ridicate în zona de Nord-Vest a Bucureștiului, în zona Buftea – Chitila, de către dezvoltatorul ELI Parks. Suprafața totală ce va fi livrată în acest an este de 42.000 de metri pătrați, în apropierea viitoarei centuri A0.

ELI Parks continuă astfel investițiile în dezvoltare și spații logistice. Compania are deja o rețea de parcuri logistice și industriale de clasă A, dezvoltate în parteneriat cu grupul Element ș i D Craig Real Estate.

Construirea celor două spații logistice reprezintă continuarea implementării strategiei de dezvoltare a companiei, ELI Park Bucharest ajungând la o suprafață totală de 140.000 mp. Pentru ambele proiecte se urmărește obținerea certificării BREEAM, indicator internațional care asigură eficiența performanței ecologice a clădirilor.

Astfel, hub-ul devine schema logistică dominantă pentru Nord Vestul Bucureștiului,

reconfirmându-și atractivitatea pentru chiriașii de spații logistice de clasă A.

Cele două clădiri vor fi dotate cu panouri fotovoltaice Tesla și vor asigura o capacitate de 4MW/h, susținând activitatea chiriașilor prin eficientizarea consumului de energie cu 30%.

Lucrările de construcție pentru proiectul ELI Park 4 au demarat în cursul lunii decembrie 2022, iar pentru ELI Park 3.3, lucrările vor începe în luna martie 2023. Ambele proiecte vor fi livrate în vara anului 2023.

Suntem mândri de evoluția planului nostru de dezvoltare și de agilitatea cu care răspundem nevoilor clienților noștri. ELI Park Bucharest devine hub-ul logistic dominant în zona de Nord Vest a Bucureștiului.

Am ales soluții sustenabile pentru chiriașii noștri, luând în calcul metode de eficientizare a costurilor pentru aceștia, inclusiv prin utilizarea panourilor fotovoltaice care le vor acoperi din surse regenerabile 30% din consum. Suntem încrezători în locația noastră care se află în plină dezvoltare și în calitatea celor două proiecte pe care le vom livra în vara anului acesta”, spune Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...