Elisabeta Lipă, la cuțite cu Eduard Novak: „Sună extrem de urât”

Președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă (57 de ani), a reacționat dur după ce ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat că nu a fost înștiințat de sosirea în țară a sportivilor care au câștigat la Campionatele Europene cu 5 medalii de aur și trei de bronz.

Niciodată Federația, nici când veneam de la Jocuri Olimpice, Mondiale sau Europene, nu făcea așa ceva. Chiar nicio federație nu invita ministrul la sosirea delegațiilor în țară. Nici nu m-am gândit la așa ceva.

Sună extrem de urât. Cum ar fi să-i spun, ’felicită-mă, vezi că ajungem luni la 12:00, să mă așteptați cu flori’. Cade în sarcina celor de la minister să știe cât pot dura concursurile, să fie la curent cu rezultatele noastre și să ne întrebe când venim, pentru a se organiza”, a spus Lipă la Realitatea Sportivă.

Delegația României de canotaj prezentă la Campionatele Europene de la Munchena câștigat cinci medalii de aur și trei de bronz. La sosirea în țară, sportivii nu au fost întâmpinați de niciun reprezentant al Ministerului Tineretului și Sportului, Eduard Novak susținând că nu a fost înștiințat despre ziua revenirii canotorilor în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...