Elon Musk a pierdut pentru scurt timp titlul de „cel mai bogat om din lume”

Pentru scurt timp, Elon Musk a pierdut titlul de „cel mai bogat om din lume”. Miliardarul a fost detronat de Bernard Arnault, directorul executiv al mărcii de lux Louis Vuitton.

Elon Musk a pierdut titlul în urma unei scăderi puternice a valorii participaţiei sale la producătorul de maşini electrice şi a achiziţiei Twitter, de 44 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Pentru scurt timp, titlul de „cel mai bogat om din lume” a fost preluat de Bernard Arnault, directorul executiv al companiei-mamă a mărcii de lux Louis Vuitton, cu o avere personală de 185,3 miliarde de dolari.Însă a coborât apoi pe locul al doilea în scurt timp.

Elon Musk a deţinut primul loc în lista Forbes dedicată celor mai bogaţi oameni din lume începând din septembrie 2021. Miliardarul a preluat acest titlu de la fondatorul grupului Amazon, Jeff Bezos.

În prezent, Elon Musk are o avere în valoare de 185,7 miliarde de dolari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...