Elon Musk: Aș mânca un happy meal la TV dacă McDonald’s ar accepta plata cu Dogecoin

Miliardarul Elon Musk, cunoscut ca un mare influencer, și un mare susținător al anumitor criptomonede, vrea ca McDonald’s să accepte moneda Dogecoin ca mijloc de plată.

“Aș mânca un happy meal la TV dacă McDonald’s  ar accepta plata cu Dogecoin”, a scris Elon Musk pe contul său de Twitter, unde este urmărit de peste 71,5 milioane de persoane.

Gigantul american McDonald’s i-a răspuns lui Musk tot pe Twitter, în același stile. “Doar dacă Tesla acceptă grimacoin”,  a apărut postat pe contul oficial de Twitter al McDonald’s

Tesla se vinde și cu Dogecoin

Tesla acceptă Dogecoin ca formă de plată pentru o parte din mărfurile sale și a acceptat temporar și bitcoin ca formă de plată pentru mașinile sale electrice, în 2021.

Dogecoin este a zecea cea mai valoroasă criptomonedă din lume.

Tesla Inc a livrat anul trecut 936.172 vehicule pe plan global, o creştere de 87% faţă de 2020, datorită majorării producţiei la fabrica din Shanghai şi în pofida deficitului de semiconductori, informează Reuters.

În trimestrul patru din 2021, Tesla a livrat clienţilor un număr record – 308.600 – de maşini electrice, mult peste estimările analiştilor de pe Wall Street. Conform datelor Refinitiv, analiştii se aşteptau ca producătorul auto american să livreze 263.026 vehicule în ultimele trei luni din 2021. A fost al şaselea trimestru consecutiv în care Tesla a raportat livrări record.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole