Elon Musk nu vrea în consiliul director al Twitter

Elon Musk nu va face parte din consiliul director al Twitter, în ciuda faptului că este acţionarul majoritar al companiei, după ce a cumpărat mai bine de 9% din acţiuni.

Parag Agrawal, CEO-ul Twitter, a anunţat că Elon Musk i-a transmis că nu vrea să facă parte din consiliul director al companiei.

În urmă cu câteva zile, când Elon Musk a devenit acţionarul majoritar al companiei, acelaşi CEO al Twitter spunea că Musk va intra consiliul companiei.

Acum, Parag Agrawal scrie că este un lucru bun că Musk nu va face parte din consiliu şi că acesta va ajuta compania oricum, chiar şi fără să fie membru în consiliu.

Elon Musk a devenit, surprinzător, acţionarul majoritar al Twitter, după ce a cumpărat 9,2% dintre acţiunile companiei. Cu câteva zile înainte să se afle informaţia, Musk scria, pe Twitter, de crearea unei noi reţele sociale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...