Elon Musk, tată de gemeni încă din noiembrie anul trecut. Mama, directoarea unei companii a miliardarului

Potrivit publicației de specialitate Business Insider, miliardarul Elon Musk  ar fi devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut, scrie Le Point

Elon Musk, patronul companiilor Tesla și SpaceX, este tată de gemeni din noiembrie anul trecut, ajungând la nouă copii, potrivit presei de specialitate Business Insider. Potrivit unui articol apărut pe un site specializat, publicat miercuri, 6 iulie, Elon Musk și Shivon Zilis, o canadiană în vârstă de 36 de ani, au făcut o cerere, în luna aprilie, la un tribunal din Texas pentru a schimba numele celor doi bebeluși. Ei doreau să aibă numele de familie al tatălui și al doilea nume pe cel al mamei. O cerere care a fost aprobată de un judecător, conform documentelor juridice consultate de Business Insider.

Shivon Zilis este directoarea de operații și proiecte speciale în cadrul Neuyralink, un start-up al miliardarului specializat în implanturi neuronale.

Gemenii au venit pe lume câteva săptămâni înaintea celui de-al doilea copil al lui Elon Musk cu cântăreața Grimes, în luna decembrie. Ei au ales pentru copilul lor prenumele Exa Dark Sideral Musk.Dar în mod curent i se spune ”Y”. Băiatul lor, născut în 2020, este apelat ”X” , prescurtat de la X AE A-12.

L-aș numi probabil iubitul meu, dar suntem foarte mobili, spunea Grimes, Claire Boucher numele său real, într-un interviu pentru Vanity Fair, în luna martie. ”Trăim în case diferite. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul… (…) Nu mă aștept ca oamenii să înțeleagă”, sublinia aceasta.

Elon Musk, cel mai bogat din lume, a avut șase copii cu Justine Musk – născută Wilson – în anii 2000, dintre care unul a decedat la câteva săptămâni după naștere. Un alt copil este o fată transgender. Ea a făcut, în același timp, o cerere privind genul ei și o alta de întrerupere a tuturor legăturilor cu tatăl său, potrivit documentelor juridice consultate de AFP. ”Nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nu mai doresc să fiu asociată cu el sub nico formă”, a scris tânăra.

Născută Xavier Alexander Musk, ea a cerut să poartă numele Vivian Jenna Wilson și astfel să ia numele de fată al mamei sale, divorțată de Elon Musk în 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...