Elton John, acuzații dure la adresa Vaticanului. Ce mesaj a postat celebrul artist

Cântărețul Elton John a acuzat Vaticanul de „ipocrizie”, după ce Biserica Catolică a precizat că nu va binecuvânta căsătoria persoanelor de același sex, într-o declarație aprobată de Papa Francisc.

Artistul britanic a distribuit un mesaj pe Twitter în care asigură că Vaticanul a finanţat o parte din filmul său biografic, în care este prezentată căsătoria sa cu David Furnish, potrivit News.ro, citat de Adevărul.

Muzicianul a distribuit pe Twitter un mesaj însoţit de două imagini: un extras dintr-un ziar care anunţa refuzul Vaticanului de a binecuvânta căsătoriile homosexuale şi unul din Daily Beast cu titlul „Cum a cheltuit Vaticanul milioane pentru filmul biografic al lui Elton John”.

„Cum poate Vaticanul să refuze binecuvântarea căsătoriilor homosexuale pentru să <<sunt un păcat>>, dar să facă cu plăcere profit investind milioane în Rocketman, un film care celebrează fericirea pe care am găsit-o în căsătoria mea cu David?”, a transmis artistul punând totodată hashtagul #hypocrisy.

Vaticanul nu a confirmat niciodată, nici nu a negat, că a finanţat o parte din filmul „Rocketman” – această informaţie a apărut pentru prima dată în 2019, la puţin timp după lansarea lungmetrajului, în Corriere della Sera.

Publicaţia italiană asigura că mai mult de 4 milioane de euro au finanţat producţia de filme precum ultimul „Men in Black” şi „Rocketman”.  Elton John a fost chiar el producător executiv al acestui film. Lungmetrajul, care a costat 40 de milioane pentru a fi produs, a generat venituri de 195 de milioane de dolari la box office.

Citește și:
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...