eMag deschide primul showroom din Bulgaria, la Sofia

Retailerul online eMag continuă expansiunea în regiune și deschide un showroom în Bulgaria, la Sofia. În urmă cu trei luni, eMag a deschis în Ungaria primul său showroom din afara României, iar planurile de viitor includ deschiderea a trei noi magazine de prezentare.

Showroomul din Bulgaria este situat în Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Bulgariei și permite extinderea serviciilor pe care le oferă clienților. Consumatorii din Bulgaria pot acum face cumpărături direct în showroom, pot comanda online cu livrare gratuită și ridicare în aceeași zi, în showroom, sau pot face retur instant și gratuit.

Extinderea internațională a companiei derivă și din interesul crescut al comercianților români de a vinde pe alte noi piețe: doar în Bulgaria sunt, în prezent, peste 400 de vânzători români care fac comerț datorită simplității și rapidității cu care se pot înregistra pe platforma eMAG Marketplace aflată în continuă expansiune. eMAG facilitează accesul vânzătorilor români la alte piețe prin servicii de traducere conținut, dar și asistență în listarea produselor.

Clienții au acces în showroom la cele mai noi produse din categoria  electro-IT, dar și un shop Apple aflat în incinta acestuia. Totodată, showroom-ul beneficiază de consultanți instruiți și servicii de service autorizate. În prezent, eMAG are 15 showroom-uri în România și trei în afara țării.

„În Bulgaria observăm o creștere a comerțului online și astfel am decis să investim în dezvoltarea de servicii noi cu ajutorul cărora ne dorim să oferim clienților o experiență mult mai bună, consolidându-ne în același timp poziția bună pe care o avem pe piața locală”, a spus Andrei Popescu, Country Manager eMAG Bulgaria.

eMAG este prezentă în Bulgaria din 2012 cu o echipă de 200 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...