Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză de la AstraZeneca. Cum se simte edilul Clujului

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a vaccinat astăzi cu a doua doză din serul produs de compania anglo-suedeză AstraZeneca. Deși în ultimele luni au apărut diferite probleme legate de acest ser, edilul Clujului spune că se simte bine.

„Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal”, a scris Emil Boc, pe Facebook.

Emil Boc a primit a doua doză de la AstraZeneca

El le mulțumește cadrelor medicale care au asigurat întreg procesul de vaccinare, precizând că vaccinarea în sine este un maraton la finalul căruia toți oamenii vor fi câștigători.

„Susțin procesul de vaccinare și consider ca pe aceasta cale vom învinge pandemia, iar viața noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie ( sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a precizat edilul.

Pe data de 15 februarie, Emil Boc s-a vaccinat cu AstraZeneca. În urmă cu o lună, el a anunțat că doza cu care a fost imunizat făcea parte din lotul cu probleme despre care s-a tot discutat. Ulterior, România a reluat vaccinarea cu lotul ABV2856 de la AstraZeneca.

România continuă vaccinarea cu AstraZeneca

De asemenea, deși mai multe țări din lume au decis să oprească vaccinarea pentru persoane cu vârste mai mici de 60 sau 65 de ani, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat în urmă cu o săptămână că la noi în țară procesul vaccinării va continua pentru toate vârstele.

Citește și:

România continuă vaccinarea cu AstraZeneca

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole