Putin s-ar putea întâlni cu Zelenski în Turcia

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan i-a transmis sâmbătă preşedintelui Consiliului European, Charles Michel, că Turcia va continua toate eforturile pentru a obţine pacea între Ucraina şi Rusia, a anunţat preşedinţia turcă într-o declaraţie citată de Reuters.De asemenea, presa din Rusia scrie, azi, că președintele Vladimir Putin s-ar putea întâlni cu omologul său din Ucraina, Volodimir Zelenski, la negocieri, în Turcia.

Turcia, stat membru al NATO, are graniţă comună cu Ucraina şi Rusia în Marea Neagră şi are relaţii bune cu ambele ţări, aminteşte agenţia de presă britanică.

Autorităţile de la Ankara au calificat drept inacceptabilă invazia rusă în Ucraina şi s-au oferit să găzduiască negocieri de pace, însă se opun impunerii de sancţiuni la adresa Moscovei.

Anterior, purtătorul de cuvânt al lui Erdogan a declarat că preşedintele turc va discuta duminica aceasta cu omologul său rus Vladimir Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...