Este Donald Trump fan al lui Hitler?

Reporterul Wall Street Journal Michael Bender scrie într-o carte lansată recent că, pe vremea când era președinte, Donald Trump i-a spus șefului său de cabinet John Kelly că „Hitler a făcut o mulțime de lucruri bune”. Cei doi erau într-o vizită la Paris pentru a comemora sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Fostul președinte american Donald Trump le transmite însă susținătorilor să nu ia în seamă noile cărți în care este prezentat drept fal al lui Adolf Hitler și scrierile care afirmă că a făcut glume pe seama lui Jamal Khashoggi, jurnalist saudit și cetățean american care a fost ucis la Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, în 2018.

Sincer, foarte multe subiecte sunt inventate sau sunt pură ficțiune. Acești scriitori sunt deseori oameni răi care scriu tot ce le vine în minte sau se potrivește cu planul lor. Nu au nimic de-a face cu dovezile sau cu realitatea. Așa că, atunci când citiți mizeriile pe care le prezintă Fake News Media, amintiți-vă ce vă spun și analizați totul mai atent”, transmite Trump într-un comunicat, potrivit smartradio.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...