„E total exagerat”: Pregătirile de nuntă ale fiicei lui Bill Gates, pacoste pentru vecini (VIDEO)

Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill Gates, și milionarul egiptean Nayel Nassar se pregătesc de nuntă. O plăcere pentru ei, o neplăcere pentru alții, după cum remarcă deja presa.

Festivitatea, a cărei cost este estimat la cel puțin 2 milioane de dolari, potrivit CNews, va avea loc în acest weekend, la ferma sa de cai din Westchester, North Salem, situată la aproximativ 80 de kilometri de Manhattan. Proprietatea i-a fost oferită de părinți în 2018, drept cadou de absolvire a Universității Stanford. Tânăra deține și un apartament estimat la 5 milioane de dolari în Manhattan, unde urmează studii medicale.

Fotografiile obținute de The Post și Daily Mail arată că au fost amenajate mai multe pavilioane imense, de sticlă, precum și o uriașă scenă circulară. „Este total exagerat. Incredibil de extravagant. Și produce o mulțime de neplăceri vecinilor”, a povestit un martor pentru Daily Mail. Se pare că toată lumea este deranjată zgomotul neîncetat al camioanelor și de zgomotul macaralelor, care durează de câteva zile. Conform unor surse ale presei americane, Bill și Melinda sunt prieteni cu mulți demnitari și celebrități, cum ar fi Barack Obama – care s-ar putea să fie printre invitați. A fost depusă o cerere pentru a închide drumul care trece prin aproprierea proprietății, pentru a oferi oaspeților „intimitate în timpul ceremoniei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...