Eugen Teodorovici: Oare mai avem chiar așa mulți bărbați în țara asta?

Eugen Orlando Teodorovici dezvăluie ce crede el despre femei, dar și despre bărbați, în ultimul podcast PUTEREA CUVÂNTULUI, realizat împreună cu Otilia Caloian. Teodorovici ne spune și ce șanse ar avea Maia Sandu și Laura Codruța Koveși, în cazul în care s-ar înscrie în cursa pentru președinția României.

“Sper să trăim vremuri din ce în ce mai frumoase. Poate ar trebui să fim și puțin mai pragmatici și să înțelegem că tot ce sperăm ne ține vii, dar speranța nu este mereu suficientă.

Sunt din ce în ce mai puțini bărbați. Oare mai avem chiar așa mulți bărbați în țara asta? Lumea așteaptă să se întâmple una, alta (…)  Chiar dacă ne bombardează globaliștii cu tot felul de tâmpenii, femeia trebuie să rămână pentru totdeauna ceea ce este cel mai frumos, ceea ce ne liniștește, ne provoacă, ne face să fim noi, să fim bărbați”, este de părere Eugen Orlando Teodorovici.

Acesta afirmă că bărbații adevărați sunt pe cale de dispariție. “Bărbații sunt din ce în ce mai puțini, în adevăratul sens al cuvântului. Bărbăția aceea, asumarea bărbatului, nu mai există. Vezi pe stradă un eveniment. Ești pe trotuar, ești la volan, se întâmplă ceva urât în jurul tău, acționezi, intervii, nu lași. Asta înseamnă bărbăție. Bărbăția nu e doar să dai cu pumnul în masă”, punctează Teodorovici.

Femeia te ridică, femeia te coboară

“Chestiunea de bărbăție, te naști cu ea. Se vede de mici, de la școală, se văd masculii Alpha, liderii, dar, din păcate, mulți se întreabă de ce nu se întâmplă lucruri, de ce cei care ne conduc nu sunt bărbați. Este mult mai sigur pentru ei să nu ia în piept luptele pe care orice societate normală le duce. E clar că trăim într-o competiție, care se duce cu dispute. Cei mai slabi pierd, cei mai puternici domină. Ei așa înțeleg, politicienii, să rămână în funcții, având suportul altora și nu al poporului pe care trebuie să îl reprezinte. Atunci intervine această moleșeală a acelor bărbați, netezirea vârfurilor din societate.

“Femeia te ridică, femeia te doboară. Cred mai mult într-o relație perfectă între femeie și bărbați. Eu relația dintre femeie și bărbat o văd ca pe o echipă, și nu doar în familie, ci și în societate. Relațiile acestea sunt cele mai bune echipe. Eu cred cu tărie că această discuție despre cote de acces în zona politică este o capcană. Le-am spus tuturor doamnelor din politică să nu cadă în această capcană a bărbaților. Pentru că dacă cineva este bun, atunci el trebuie să conducă, indiferent ce sex sau ce dizabilitate are. Dar nu fac locuri de muncă speciale pentru persoane cu dizabilități, pentru femei sau pentru seniori. Eu am nevoie de specialiști, indiferent de ce gen sunt ei. Eu vreau să aleg cel mai bun om dintr-un partid și să-l aduc în fruntea țării. Că sunt numai femei? Foarte bine! Să fie un guvern 100% numai de femei, dacă ele se dovedesc mai bune decât bărbații din partid. Doar în zootehnie vorbești de cote”, a mai spus Teodorovici.

Interviul integral îl puteți urmări aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...