Eugen Teodorovici: PNS-ul lui Daea elaborat de aceleași personaje care au făcut PNRR-ul lui Ghinea

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a lansat o informație bombă despre cei care au elaborat Planul Național Strategic pentru Dezvoltare Rurala (PNS) prin care fermierii români ar trebui să primească finanțări europene de 15,83 de miliarde de euro.

Prezent în podcastul “Puterea cuvântului”, realizat de Ziarul Puterea, fostul ministru al finanțelor și al fondurilor europene, Eugen Orlando Teodorovici, a explicat ce se întâmplă cu Planul Național Strategic pentru Dezvoltare Rurala (PNS).

“PNS este făcut de aceiași guvernanți, mai mult sau mai puțin, care au elaborat PNRR. L-au întârziat foarte mult. Banii nu au fost puși încă în circuitul economic, nevoile sunt, finanțările nu se dau. Se vorbește foarte mult de finanțare, de sprijinul pentru agricultori, dar din păcate nu există “ a explicat Eugen Teodorovici.

Planul National Strategic pentru Dezvoltare Rurala 2023-2027 transmis de ministrul Agriculturii, Petre Daea, la Bruxelles, vizează alocarea de către Comisia Europeană a sumei de  15,83 de miliarde de euro pentru finanțarea agriculturii românești. Potrivit Ministerului Agriculturii, PNS-ul 2023 -2027, însumează 1.900 de pagini, dar pe site-ul oficial al APIA au fost postate doar 1.100 de pagini (https://www.puterea.ro/planul-national-strategic-2023-2027-noul-pnrr-agricol-nasit-de-daea/).

Mai multe informații despre acest subiect, diseară, la 20:30, pe pagina de Facebook a ziarului PUTEREA și YouTube în podcastul intitulat “Puterea cuvântului”.

Alte ediții, pot fi urmărite aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...