Eugen Teodorovici se visează primarul Capitalei

Eugen Orlando Teodorovici, unul dintre miniștrii garantați și susținuți de Ponta și Dragnea, și-a propus să revină în politică pe cai mari.

În ultima perioadă, Eugen Teodorovici este mai tot timpul pe sticla televizoarelor, deranjând din ce în e mai mult liderii principalelor partide din România. Prezența acestuia nu este deloc întâmplătoare, iar campania de imagine are un scop bine definit și este susținută de o multitudine de politicieni.

Potrivit informațiilor noastre, Eugen Teodorovici vrea să preia conducerea la Pro România, lucru pe care l-a confirmat jurnaliștilor de la PUTEREA.RO, după care să candideze, în 2024, la Primăria Capitalei din partea noii formațiuni politice.

Întâmplător sau nu, Teodorovici a început să vorbească la televizor cam de aceleași probleme și subiecte pe care le-a transmis și Dragnea la ultimele apariții televizate.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...