Eugen Teodorovici se visează primarul Capitalei

Eugen Orlando Teodorovici, unul dintre miniștrii garantați și susținuți de Ponta și Dragnea, și-a propus să revină în politică pe cai mari.

În ultima perioadă, Eugen Teodorovici este mai tot timpul pe sticla televizoarelor, deranjând din ce în e mai mult liderii principalelor partide din România. Prezența acestuia nu este deloc întâmplătoare, iar campania de imagine are un scop bine definit și este susținută de o multitudine de politicieni.

Potrivit informațiilor noastre, Eugen Teodorovici vrea să preia conducerea la Pro România, lucru pe care l-a confirmat jurnaliștilor de la PUTEREA.RO, după care să candideze, în 2024, la Primăria Capitalei din partea noii formațiuni politice.

Întâmplător sau nu, Teodorovici a început să vorbească la televizor cam de aceleași probleme și subiecte pe care le-a transmis și Dragnea la ultimele apariții televizate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...