Euro a atins vineri un nou maxim istoric în raport cu leul

Leul s-a depreciat, vineri, cu 0,13 bani (0,03%) faţă de euro, moneda europeană atingând un nou maxim istoric, în condiţiile în care cursul calculat de Banca Naţională a României (BNR) este de 4,9281 lei/euro.

BNR a cotat joi euro la 4,9268 de lei, scrie Agerpres. Recordul anterior a fost atins pe 20 aprilie, când BNR a cotat euro la 4,9279 lei.

Pe de altă parte, leul a câştigat teren în faţa dolarului american, care a ajuns la 4,1596 lei, în scădere cu 0,44 de bani (-0,11%) faţă de cursul de joi, respectiv 4,1640 lei/dolar.

Moneda naţională s-a depreciat faţă de francul elveţian cu 0,76 bani (0,17%). Astfel, vineri, cotaţia francului a ajuns la 4,5468 lei, comparativ cu 4,5392 lei joi.

Totodată, aurul s-a ieftinit cu 1,1 lei (-0,45%), până la 241,3706, de la 242,4736 lei, cât se stabilise în şedinţa precedentă.

1 COMENTARIU

  1. Isărescu groparul României.declaratii iresponsabile ale boșorogului senil vasilescu.trebuie să facă rost de bani sa o plătească pe dancila.apropo de ce este platit trădătorul de țară și turnătorul Isărescu la BNR?și un boschetar daca l-ai pune la BNR ar face ce face nemernicul asta.nu sunt in stare să mențină un curs stabil și zic că au creștere economică.ce face Isărescu este speculație pe curs.dna trebuie să-l aresteze pe dementul asta.cursul normal 4,65-4,7leu euro.catule tu speculezi cu ing bank și Isărescu cu rfbank pe curs?Dna doarme liniștit.cica va fi desființat din lipsa de activitate.bologa avea scheleți in dulap .s-a dovedit că așa este după cum a fost spus de la început.groparul dna.ca și helvig groparul Sri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...